## **DESTINATION THEATRE**





FRIDAY MARCH 24, 2023		
TIME	PRESENTER	TITLE
12:30 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
01:30 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
02:30 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
03:30 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
04:30 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
SATURDAY MARCH 25, 2023		
TIME	<b>PRESENTER*</b>	TITLE
10:30 AM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
11:30 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
12:30 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
01:30 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
02:30 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
SUNDAY MARCH 26, 2023		
TIME	PRESENTER	TITLE
10:15 AM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
11:15 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
12:15 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films
1:15 PM	Fishing BC	60 min Compilation of the fishing in BC films